• high10-slide02
  • high10-slide01
  • high10-slide03

Dogboek

Dogboek van Mika en Timo

Vandaag hadden we een vrije dag en zijn we heerlijk naar het strand geweest. Gelukkig was vrouwtje in een goed humeur ook al had Timo haar weer vroeg wakker gemaakt. Vrouwtje heeft ons naar beneden verbannen maar als Timo wakker wordt gaat hij vrouwtje roepen zodat we nog even op bed mogen soezelen. Maar vanmorgen mochten we niet gelijk mee. Vrouwtje was best streng. Ik ging snel weer op de bank liggen en Timo ging zachtjes mokken in zichzelf. Nou ja vandaag was wel een leuke dag. Hier komt Timo.
Pffff ik kan toch geen klok kijken. Weet ik veel dat het dan pas half 5 is. Ik ben gewoon heel graag dichtbij vrouwtje. Ik dacht dat ze me niet hoorde boven dus bleef ik volhouden. Moet wel toegeven dat vrouwtje er wel eens beter uit heeft gezien. Van die wallen onder haar ogen. Maar om nou mij daarvan de schuld te geven. Die nachten gaan mij ook niet in mijn koude kleren zitten hoor. Maar ik vond vandaag ook leuk. Strand niet hoor want dan gaat Mika alleen maar achter zo'n suffe bal aan en dan verveel ik me. Nu ga ik soezelen hoor. Doeiiiiii

 

High10 dogboek 00Yes vandaag was ik jarig. Twee jaar geworden ben ik. Ik werd heerlijk verwend met een kluif en heel veel knuffels. Ik had ook al lekker uitgeslapen. ' s morgens komt vrouwtje ons altijd halen en dan mogen we nog even op bed. Maar Timo pikte steeds de beste plek en dan lag ik ver van vrouwtjes. Nu heeft vrouwtje een nieuwe matras en kan die liliputter niet meer op bed springen dus sjees ik Timo voorbij en ga lekker bij het hoofdeind liggen. We hebben ook heerlijk in de sneeuw gespeeld. Nu rusten want ik moet morgen werken. Timo wil ook nog even wat schrijven. Komt ie. Ja hoor hoog bed en Mika pikt de beste plek. Kinderachtig hoor. Ik vind dat hij misbruik maakt van de situatie. Maar ja. Kon mijn humeur vandaag niet verpesten want ik heb zoveel plezier gehad in dat gekke spul echt heel cool. O ja Mika zegt dat jullie ons ook kunnen volgen op de facebook pagina van High10 coaching en begeleiding.

High10 dogboek 01Zo even een momentje vrij maken voor mijn fans hoor. Want tjonge jonge, mijn leven als prins van het gezin is wel drastisch veranderd sinds ik een echte coach-hond ben. Ik moet niet alleen werken, maar ook naar training en naar foto shoots. Op de foto's zie je me heel serieus werken met mijn grote vriend Jesse. Vrouwtje zei dat dit voor de omslagfoto was. Geen idee wat dit is natuurlijk maar zoals het een trouwe viervoeter betaamd werk ik daar natuurlijk aan mee. En stiekem vond ik het best leuk hoor. Vrouwtje kwam ook nog met een heel raar beest binnen. Ik vond het maar verdacht en heb hem heel voorzichtig benaderd. Dat beest zei geen boe of bah. Vrouwtje zei dat die mee mag bij kinderen en grote mensen die bang zijn voor echte honden. Mmmm zal wel, kennen ze mij natuurlijk nog niet. Maar vrouwtje zegt dat ik dan daarna ook mee mag. Timo mag nog niet mee van vrouwtje. Nou ik vraag me af of hij überhaupt ooit mee mag. O daar komt ie nieuwsgierig aagje. Wat wat, hebben jullie het over mij? Ja ik snap die heisa niet zo goed allemaal hoor. Ik moet nu ook naar training. Pfff kunstjes doen. Ik ga vooral mijn neus achterna als daar een snoepje voor wordt gehouden doe ik alles. Maar als vrouwtje mij denkt te verleiden met een lege hand protesteer ik direct. Als Mika gaat werken mag ik naar de opvang. Dat vindt ik echt geen straf hoor. Juist super leuk. Laat mij maar lekker spelen. Ik mis Mika dan wel hoor. Als ik hem s avonds dan weer zie geef ik heel veel kusjes zo blij ben ik dan. Maar ik wordt vast ook een goede coach hond hoor zegt vrouwtje. Ik mag met jongens gaan werken die wat meer uitgedaagd moeten worden. Mmm geen idee waarom ze dan vindt dat ik geschikt ben. Ik ben juist zo meegaand ha ha ha. O ja vrouwtje zegt dat iedereen die ons wil volgen op FB onze pagina High10 Coaching en Begeleiding kan bezoeken.

Interesse in Training of Coaching?

Neem contact op via T 06 515 124 03 of stuur een bericht via het contactformulier.