• high10-slide02
  • high10-slide01
  • high10-slide03

Tarieven

 

Hond ondersteunde interventie

  • Vida (groeps) weerbaarheidstraining:  €400,- inbegrepen zijn, intakegesprek, 8 bijeenkomsten (60 minuten), mail of telefonisch contact gedurende de training met ouder(s)(verzorger(s)
  • Angst voor honden: € 480,00 inbegrepen zijn 8 bijeenkomsten (60minuten), 
  • Topdog honden SOVA training; €1650,- inbegrepen zijn intakegesprek, 12 bijeenkomsten, mail of telefonisch contact gedrurende de training met ouder(s) (verzorger(s)
  • Verlenging topdog training met 6 bijeenkomsten; €825,-

 

Themabijeenkomsten

De kosten worden in overleg met de opdrachtgever (en rekening houdend met specifieke wensen) bepaald.

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW. U ontvangt een factuur na elke individuele sessie, tenzij anders overeengekomen. De factuur dient te worden betaald binnen 14 dagen. Voor groepstrainingen geldt dat de factuur voor aanvang van de trainining voldaan dient te zijn.
Indien een sessie onverhoopt niet door kan gaan dient deze 24 uur van te voren worden afgezegd in verband met de gereserveerde tijd.
Sessies die niet 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.
Afhankelijk van uw situatie zijn er soms manieren waardoor de kosten van een trainings- of begeleidingstraject High10 vergoed kunnen worden.
Heeft uw kind een Persoons Gebonden Budget (PGB), dan kunt u de training of begeleiding mogelijk daaruit bekostigen. Voor het aanvragen van een PGB, of voor meer informatie, kunt u terecht op www.pgb.nl
Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering een gedeelte van de kosten van coaching. Informeer hiernaar bij uw ziektekostenverzekeraar.
Om voor vergoeding vanuit de gemeente in aanmerking te komen kunt u contact opnemen met het Jeugd en Gezinssteam in uw gemeente of het CJG (Centrum Jeugd en Gezin)

High10 is gecontracteerd door Holland Rijnland, Schiedam en Vlaardingen, waardoor ook zorg in natura tot de mogelijkheden behoort.

Vragen:
Mocht u vragen hebben stuur ons een bericht via het contactformulier.

Interesse in Training of Coaching?

Neem contact op via T 06 515 124 03 of stuur een bericht via het contactformulier.