• high10-slide02
  • high10-slide01
  • high10-slide03

Reviews

Reacties uit de praktijk over de ervaringen, aanpak en resultaten van High10 training en coaching.

HULPHOND VOOR CARLIJN

Dit filmpje is onlangs door mijn deelnemer opgenomen met Mika en Timo met als doel geld in te zamelen voor haar eigen hulphond. Het is een vechtster en opgeven is geen optie. Ook heel erg trots op mijn boys natuurlijk.

Een deelnemer met een eetstoornis schreef ons het volgende:

Al mijn hele leven ben ik gek op dieren. Vroeger vond ik het heerlijk om naar de kinderboerderij te gaan en geitjes te aaien Maar ook al mijn hele leven heb ik me niet goed genoeg gevoeld. Niet mooi genoeg, niet leuk genoeg, gewoon niet genoeg. Ik voel(de) me minderwaardig en er niet toe doen. Ik leefde in mijn eigen veilige cocon, waar ik niemand binnen liet. Tot ik deze drie harige vriendjes leerde kennen. Vanaf dag één was er een band. En de tweede keer dat ze me zagen kwamen ze enthousiast op me afrennen, terwijl ze me nog niet eens écht kenden.
Een band met een dier voelt voor mij heel bijzonder. Het dier oordeelt niet. Ze hebben mij met een slangetje in mijn neus in een rolstoel gezien. En ze accepteren mij. Dit voelt voor mij anders dan bij mensen. Deze band is zelfs zo uniek dat toen ik vorige week bijna had besloten om mijn leven op het spel te zetten, ik dacht aan hen. Ik kon ze niet achterlaten. Ze betekenen teveel voor mij, omdat ze mij altijd accepteren. En daarvoor wil ik team High10 heel erg bedanken.

Interesse in Training of Coaching?

Neem contact op via T 06 515 124 03 of stuur een bericht via het contactformulier.