Workshops High10

‘Werken met Honden’

Workshop Werken met Honden

Wanneer uw organisatie interesse heeft in onze manier van werken, dan kunnen wij op verzoek een workshop komen verzorgen waarbij we jullie op een interactieve manier laten ervaren wat de training inhoudt. Ook als u op zoek bent naar een activiteit voor een teamuitje is deze workshop zeker een heel originele optie.

Inhoud workshop voor organisaties

Voor iedereen die geïnteresseerd is in onze manier van werken, hebben wij een interactieve workshop waarbij wij niet alleen vertellen over het inzetten van honden maar het ook laten ervaren.

Want wat is nu precies een AAI? Ofwel een Annimal Assisted Intervention? Wat houdt dat in en wat zijn de effecten van dier ondersteunde interventies?

In een twee uur durende workshop maken jullie kennis met het fenomeen ‘hondentaal’ en gaan we aan de slag met onze honden. We laten jullie zelf ervaren hoe het is om een hond bij je te roepen en opdrachten te geven. We sluiten af met het opbouwen van een parcours die dan met de honden mag worden afgelegd. Het vroegere ‘apenkooien’ maar dan met honden.

Aan het einde van de workshop hebben jullie een goed beeld van wat het werken met honden inhoudt en wat het effect is op onze deelnemers.

Inhoud workshop teamuitje

Nadruk bij deze workshop ligt dan op de verschillende rollen die er in een team aanwezig zijn. Hoe werkt men samen, wat zijn de leiderschapsstijlen. Hoe verloopt de communicatie? We gebruiken daarbij de hond als spiegel. Het is een andere maar vooral ook heel leuke manier om je team beter te leren kennen.

Meer weten over onze High10 Workshops?

Neem contact met ons op voor meer informatie

menu
Trainingsaanbod
Contact

Adres
Oude 's Gravendijckseweg 2a
2222 AA Katwijk (Zuid-Holland)

Telefoon
06 515 124 03

Samenwerking met:
Volg ons ook via